• Register
PDF Print E-mail

Спеціальність «Харчові технології» (ІІІ курс)

· Автоматизація виробничих процесів

· Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості

· Проектування підприємств галузі з основами САПР (МОз)

· Проектування підприємств галузі з основами САПР (МЯз)

· Промисловий інжиніринг (МЯз)

· Промисловий інжинірінг (МОз)

· Технологічні розрахунки, облік і звітність в галузі

· Технологія м’яса (МЯз)

· Технологія молочних продуктів спеціального призначення (МОз)

· Технологія молочних та молоковмісних продуктів (МОз)

· Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса (МЯз)

· Переддипломна практика

· Дипломне проектування

· Технологія продукції ресторанного господарства (ХЧз)
· Організація в галузі(ХЧз)
· Громадське будівництво(ХЧз)
· Менеджмент підприємств (ХЧз)
· Харчові та дієтичні добавки, прянощі та приправи (ХЧз)
· Кулінарна етнологія (ХЧз)
· Проектування та дизайн закладів ресторанного господарства (ХЧз)
· Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства (ХЧз)
· Барна справа і робота сомельє (ХЧз)
· Державна атестація (ХЧз)

 

 



 

 
Cosmetics ReLady
Copyright © 2017. Полтавська філія НУХТ.