181 Харчові технології

Рейтингові списки вступників,
які приймають участь у конкурсі
на навчання за заочною формою навчання
для отримання освітнього ступеня бакалавра зі скороченим строком навчання
за спеціальністю 181 Харчові технології:

№ п/п

ПІБ

Конкурсний бал

Середній бал додатка до документа про здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень

1.

Дарюга Олена Анатоліївна

80

4.7

2.

Сорока Наталія Миколаївна

65

4.5

3.

Горобцова Катерина Ігорівна

60

4.4

4.

Одарюк Марина Миколаївна

55

4.4

5.

Павлик Ірина Романівна

55

4.3

6.

Гогічашвілі Аліна Русланівна

55

4.2

7.

Петрик Наталія Володимирівна

55

4.2

8.

Ярова Наталія Володимирівна

55

3.6

9.

Кабаненко Анастасія Вікторівна

50

4.3

10.

Сідько Галина Анатоліївна

50

4.2

11.

Стогній Ольга Олексіївна

50

4.1

12.

Федорець Марина Олександрівна

50

3.6

13.

Сапронов Олексій Васильович

45

4.5

14.

Миска Олександра Володимирівна

45

4.5

15.

Ляшенко Яніна Вячеславівна

45

4.4

16.

Самойленко Владислав Віталійович

45

4.2

17.

Рева Світлана Володимирівна

45

4.1

18.

Цимбал Світлана Анатоліївна

45

4.0

19.

Кобель Анастасія Віталіївна

45

3.9

20.

Степаненко Наталья Павлівна

45

3.9

21.

Дремова Катерина Денисівна

45

3.8

22.

Кузьменко Ольга Анатоліївна

45

3.8

23.

Корнілова Олена Сергіївна

45

3.6

24.

Сімонова Ольга Миколаївна

45

3.5

25.

Федоренко Катерина Андріївна

45

3.4

26.

Гришко Людмила Віталіївна

45

3.2

27.

Педоряка Тетяна Анатоліївна

45

3.2

28.

Слюсарська Анастасія Євгеніївна

45

3.2

29.

Яресько Леся Олександрівна

40

5.0

30.

Липовата Оксана Анатоліївна

40

4.6

31.

Савка Ярина Василівна

40

4.3

32.

Бондаренко Анастасія Тарасівна

40

3.5

33.

Володько Віктор Сергійович

35

3.0